Parkeergarages

In Almelo zijn diverse parkeergarages. De garages die voor het publiek toegankelijk zijn, worden beheerd door Stadstoezicht Almelo. Voor een overzicht van de plaatsen waar u ze vindt, klik hier.

Het parkeren in een parkeergarage heeft vele voordelen.

Kent u de voordelen van parkeren in een parkeergarage?

  1. Het is goedkoper dan betaald parkeren op straat.
    Het tarief is € 2,00 per uur, het 3e en 4e uur € 1,00.
    U betaalt bij terugkomst de tijd die  u heeft geparkeerd,  dus geen stress voor een eventuele bekeuring omdat de tijd afloopt!
  2. U hoeft u niet op de tijd te letten. De garages StadsBaken, Havenpassage PARKEERDEK, Oosterborgh en alle Stadserf garages zijn 24 uur per dag geopend voor in- en uitrijden (24/7).
  3. Een veiliger gevoel. De parkeergarages hebben allemaal cameratoezicht en goede verlichting. Wel zo’n prettig idee, voor u en voor uw auto.

Parkeergarage Havenpassage kelder (P13) niet meer voor publiek toegankelijk.
U kunt gebruik maken van de garage Havenpassage Dek (P14) of van garage Stadsbaken (P9). Beide op dezelfde aanrijroute en net zo dicht bij het centrum.

Ook buiten de openingstijden van de garages is er cameratoezicht en worden de beelden bewaard. U kunt altijd van de intercom gebruik maken als dat nodig is. De intercoms bevinden zich bij de in- en uitrijzuilen en bij de betaalautomaten. Buiten de werktijden van parkeerbeheer wordt u doorverbonden met een wacht- en storingsdienst die u te woord staat.Home

Actueel

Contact

Organisatie
Parkeren
Toezicht en handhaving

Gevonden/verloren voorwerpen

Verkeersregeling

Stadstoezicht Almelo BV
Stadhuisplein 8
7607 EK Almelo

T. 0546 542700
E. info@stadstoezicht-almelo.nl 

Copyright 2018 - Stadstoezicht Almelo