Parkeerabonnementen

Een parkeerabonnement kan een uitkomst zijn als u een bewoner bent van onze binnenstad. Of als u werkt in de binnenstad van Almelo. Bij regelmatig parkeren werkt een abonnement al gauw kostenbesparend.

Aanvragen van een abonnement
Er zijn diverse abonnementsvormen voor verschillende garages mogelijk. Wilt u een parkeerabonnement aanvragen dan kan dit via onze digitale aanvraagformulieren. Bij het digitale aanvraagformulier vindt u ook de informatie over de verschillende abonnementen en de bijbehorende prijzen.

Bent u een particulier die een abonnement wil aanvragen klik dan op de knop particulier, wilt u op naam van uw bedrijf een abonnement aanvragen, klik dan op de knop zakelijk.
Let op deze aanvraagformulieren zijn alleen bestemd voor nieuwe klanten. Bent u reeds klant dan kunt u inloggen via het klantenportaal en daar een aanvraagformulier invullen. Het voordeel daarvan is dat alle bij ons bekende gegevens reeds voor u zijn ingevuld, dat scheelt u weer tijd.
Mocht u reeds klant zijn en toch nog geen toegang hebben tot het klantenportaal stuur dan een bericht naar info@stadstoezicht-almelo.nl

Prijzen
Prijslijst particulier Prijslijst zakelijk

let op! Tarieven ingaande 1 jan 2019 zullen verhoogd worden met 2,3% conform index. Deze verhoging is nog niet verwerkt in de huidige prijslijsten. Houdt dus rekening met de prijs + 2,3%. Indien u kiest voor betaling via automatische incasso dient u bij het afhalen van uw abonnementskaart een machtigingsformulier te ondertekenen (let op: degene die de abonnement aanvraag ondertekent is ook degene die het machtigingsformulier dient te tekenen).  Bij het afhalen van uw kaart dient u zich te kunnen legitimeren.

Houd rekening met een verwerkingstijd van maximaal 5 werkdagen. Het kan zijn dat een aanvraag niet direct kan worden gehonoreerd omdat geen abonnementsplaatsen vrij zijn. In dat geval krijgt u daarvan bericht.

Wijziging of beëindiging van een abonnement
Op de klantenportaal kunt u ook een wijziging of een beëindiging van uw abonnement doorvoeren.


Home

Nieuws

Contact

Organisatie
Parkeren

Gevonden/verloren voorwerpen


Stadstoezicht Almelo BV
Stadhuisplein 8
7607 EK Almelo

T. 0546 542700
E. info@stadstoezicht-almelo.nl 

Copyright 2018 - Stadstoezicht Almelo